Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Stilfloristerna - butiken med ovanliga blommor och stilren design! 

En av alla vyer i butiken.

Vi får buketter och arrangemang att bli stilfulla och eleganta utan att det behöver kosta mer!

Välkommen till vår lilla coola och stilrena butik i svart, där varje blomma får möjlighet att lysa med sin elegans och charm.

Stilfloristerna erbjuder ett unikt koncept, i en butik vid Drottningtorget Linköping, på nya Tanneforsvägen 19 (Linköpings östra centrum). I butiken hittar du inte bara de enskilda blommorna och dess tillbehör utan en unik helhetskänsla där varje detalj får en större mening. När vi belyser blommorna mot den svarta bakgrunden lyfts blommornas naturliga charm och elegans fram. 

I vår spännande butik hittar du ett brett sortiment av snittblommor såväl som stilrena vaser, krukor och andra inredningsdetaljer från speciellt utvalda leverantörer som vi till viss del är ensamma återförsäljare för i Östergötland.

Vi erbjuder den stilrena butiken!

Vi har med stor omsorg valt ut de blommor och varor som vi säljer i butiken, samtidigt som vi gör allt för att ha Linköpings mest intressanta och moderna butiksskyltning. Missa alltså inte våra spännande skyltfönster, där du kan få en första bild av vårt unika koncept. Missa sen inte att ta klivet in i vår butik för att få personlig hjälp med att förhöja just din vardag med blommor och dofter.

Vi vågar bidra till nya trender! Välkommen att ta del av upplevelsen hos Stilfloristerna i Linköping! 

 

 

Vi har brett utbud av snittblommor - förutom traditionella sorter har vi även mer ovanliga och tropiska blommor, och binder både traditionella och unika buketter.