Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Blommor till middag, fest och event

Vinnarbukett i Melodifestivalen 2014

En av vinnarbuketterna till artisterna i Melodifestivalen 2014 - exempel på lyxig bukett till artister vid ett event.

Stilfloristerna hjälper gärna till att förhöja upplevelsen under middagen, festen eller eventet genom att skapa bordsdekorationer, scendekorationer, entréarrangemang, tackbuketter till artister eller talare, eller olika växter och coola planteringar som passar det unika tillfället. 

Två eller 400 personer spelar ingen roll. Ingen middag eller fest är för stor eller för liten för våra florister och kreatörer. För varje privatfest eller företagsevent skapar vi unika kundanpassade blomsterarrangemang.

Genom Stilfloristerna går det även att hyra krukor, vaser och andra inredningsdetaljer som används för de blommor som pryder bord, scener, entréer, mässmontrar etcetera.

Bordsdekorationer

Låg och elegant bordsdekoration för det runda bordet

Låg och elegant bordsdekoration för det runda bordet.

Blomarrangemang på middagsborden är ofta något som extra mycket förhöjer känslan och glädjen under en festmiddag, och som verkligen kan förstärka intrycket av ett visst festtema. 

Vi skapar bordsdekorationer i alla storlekar, från den enklaste blomma till de mest avancerade och nyskapande stora arrangemangen, helt utifrån varje kunds behov och önskemål.

Stilfloristerna har stor erfarenhet av att bidra till en helhetskänsla, där bordsdekorationerna harmonierar med eventuella övriga buketter och snittarrangemang. Stilfloristerna försöker alltid gå in för att blomarrangemangen ska bli det naturliga samtalsämnet under middagen.

 

Exempel på entré, scen- och bordsdekorationer i enhetlig känsla.

 

Scen- och entrédekorationer

När fester och middagar hålls i en större och lånad lokal kan festmiljön enkelt bli mer personlig med välkomnande blomdekorationer exempelvis i entrén eller på scenen. 

Stilfloristerna hjälper gärna till att hitta rätt lösning för varje tillfälle, och gärna exempelvis entrédekorationer och scendekorationer som går i harmoni med varandra utifrån varje tillfälles unika tema. 

 

Snittarrangemang och planteringar

Förutom middagsbordsdekorationer och större scen- och entrédekorationer kan Stilfloristernas övriga snittarrangemang och planteringar ytterligare förhöja känslan under en fest. 

Dekorationer för buffébord och entréer under fotbolls-EM 2013.

Det kan till exempel handla om snittarrangemang för buffébordet, kaffebordet eller fönsterbänkarna, eller om planteringar som placeras ut strategiskt i en festlokal.

Olika snittarrangemang och planteringar kan även passa utmärkt exempelvis vid bröllopsaltaret eller under namngivningssceremonin - arrangemang som med fördel kan följa med till en festlokal efteråt så att helhetskänslan av en festlig och högtidlig dag blir total.

 

Mässor och övriga företagsevent

Stilfloristerna värnar om att varje företag som arrangerar event av olika slag, allt ifrån medverkan i montrar på mässor till att skicka blommor till andra företags invigningar och jubiléer, har blomsterarrangemang som verkligen är rätt för tillfället. 

Snittdekorationer som passar exempelvis för bröllopsaltaret, scener, entréer och avskiljare på golvet.

Mindre bar- eller scendekorationer

Det handlar om att blommorna inte bara ska vara snygga utan också helt rätt för att förstärka den visuella identitet man vill stå för samt ge en evtnuell mottagare något att minnas, något personligt och genomtänkt.

Stilfloristerna hjälper gärna varje företag att förstärka montrar på mässor så att besökarna blir extra positiva till monterbesöket. Kundanpassning är a och o för Stilfloristerna.

Kontakta gärna Stilfloristerna för rådgivning och kostnadsförslag.

 

  

Snittarrangemang på stort fat, för exempelvis middagsbord, sidobord eller fikabord

Dekoration till konferensbord, soffbord eller sidobord.