Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Blomsterbud i Linköping - och övriga Sverige

 

Blomsterbud i Linköping

Det går att beställa stora såväl som små buketter, olika arrangemang och en mängd ätbara produkter som blomsterbud.

Vill du skicka/förmedla blommor till någon i Linköping, till någon på annan ort i Sverige eller kanske till en annan plats i världen, så kan vi hjälpa dig med det! Vi är anslutna till moderna floristnätverk och har direktkontakt med mängder av blombutiker i hela landet, så att du kan ge vem som helst blommor, var som helst.

Blomsterbud inom Linköping

Blommor från just vår butik kan vi skicka inom hela Linköpings kommun, och faktiskt även övriga Östergötland (med en leveranskostnad som beror på avståndet)! Vi ser alltid till att en beställning levereras precis till den plats och vid den tidpunkt du önskar, och buketten eller arrangemanget har en garanterat hög klass!

Vi kan förmedla allt från buketter och snittarrangemang till planteringar och ljusdekorationer, helt enkelt blommor för varje tillfälle, även begravningar. Så beställer du blommor från annan ort i Sverige till just Linköping, hänvisa gärna till Stilfloristerna i Linköping. Då kommer leveransen att få bästa tänkbara kvalitet!

En populär Stilfloristerna-form på bukett, som ger en extra häftig upplevelse (för genomsnittspriset 295-395kr).

Blomsterbud och förmedling till andra orter

Vill du göra en beställning från Linköping, för en bukett eller ett arrangemang som ska levereras till annan ort i landet, kom in i vår butik eller ring oss så hjälper vi dig att få din beställning utsänd av de allra bästa floristerna! Vi är bland annat anslutna till det moderna och landsomfattande floristnätverket Florister i Sverige. Så du kan alltid känna dig trygg med att blomsterbud genom oss blir bra!

Budavgift och förmedlingsavgift

För varje blomsterbud tillkommer alltid en avgift för förmedlingen (administrationsavgift) och utkörningen (totalt vanligen 99:-) utöver kostnaden för blommorna. Utkörningskostnaden varierar beroende på hur långt budet ska köras. Inom Linköpings hela tätort (inklusive ytterområden som Lambohov, Malmslätt och Tallboda) gäller alltid lägsta tänkbara utkörningskostnad för Stilfloristernas blomsterbud.

Blomsterbuden slås in i läckra paket á la Stilfloristerna, eller elegant i cellofan, utan extra kostnad!

Vår egen utkörningsavgift för blomsterbud är från 89:-/bud inom Linköpings tätort.  Kom in i butiken för att beställa leverans vardagar och lördagar.

Vi kan vanligen även leverera blomsterbud på julafton, nyårsafton, påskafton och midsommarafton, samt på söndagar i anslutning till storhelger. För aftnar och helgdagar kan en något högre leveransavgift förekomma.

Beställ blomsterbud

Du kan alltid komma in i butiken och göra din beställning, vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i Linköping, under butikens ordinarie öppettider. Du kan också ringa till butiken, på telefonnummer
013-13 53 00. Frågor om blomsterbud och förmedlingar kan du även e-posta, till info@stilfloristerna.se.