Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Linköpings stilrena blomsterbutik!
Stilfloristerna - vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i 


Beställ vår fantastiska bok!  

Vi har släppt marknadens största floristiska inspirationsbok om bröllops- och festbinderi: A floral engagement - wedding flowers. Boken har hela 412 sidor med floristisk inspiration! Den innehåller 1400 bilder på över 500 olika buketter och dekorationer, inklusive steg-för-steg-beskrivningar på hur vi har gjort olika typer av arrangemang. Dessutom ingår en komplett innehållslista över samtliga blommor och deras vetenskapliga namn, för alla buketter och dekorationer. Boken kostar 1295 kr och beställs via e-post: info@stilfloristerna.se 

 

 

En glimt från vår härliga lilla svarta butik vid Drottningtorget i Tannefors.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Välkommen till Stilfloristerna!  

Beställ personliga arrangemang i butiken, via telefon 013-13 53 00 eller via info@stilfloristerna.se

 

Dags för bröllop?

Beställ gärna din personliga brudbukett från Stilfloristernas bröllopsflorister :-)

 Varje år hjälper vi omkring 200 brudpar. Boka in ditt bröllop hos oss, du också. 

Våra mycket erfarna och prisbelönade bröllopsflorister hjälper gärna till att förverkliga drömmar, med rätt personlig brudbukett i en magisk helhetskänsla ihop med dekorationer till altare, bord och festlokal.

 

 

Årets Butik 2016!

Stilfloristernas butikschef fick i uppdrag att besöka Kina i november, för att inspirera och utbilda kinesiska floristelever.

Stilfloristerna utsågs till Årets butik i Linköping 2016! Den prestigefulla utmärkelsen tillkännagavs på Handelsgalan i Linköping, efter att allmänheten fått nominera och rösta fram vinnaren. Och Stilfloristerna fick rekordmånga röster!

Stilfloristerna har samtidigt fått stora internationella framgångar, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller kreativitet. Stilfloristernas konstnärliga ledare och butikschef, Jimmy Englund, har blivit utvald för andra året i rad av Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som en av världens mest kreativa florister.

Aktuella bilder från butiken

Låt dig inspireras av säsongens blommor och aktuella nyheter i butiken. Vi bjuder dagligen på inspiration och tips på Stilfloristernas sidor på Facebook och Instagram och publicerar varje vecka ett stort antal aktuella bilder från butiken på webbplatsen. 

 

Skicka blomsterbud från 89kr! 

Specialdesignad vinnarbukett till Andra chansen i Melodifestivalen i Linköping 2017.

Söker du maximal service och samtidigt personliga, coola och stilrena blomsterarrangemang och inredningsdetaljer som ger en extra härlig upplevelse, med hög kvalitet? Vår stilrena butik vid Drottningtorget/Drottningrondellen i Linköping erbjuder ett helt unikt koncept inom blommor och inredning, med extra brett utbud på snittblommor och buketter samt krukor, vaser och inredning som producerats på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt.

Stilfloristerna i Linköping kan ge dig som kund en komplett stilren eller personlig känsla av blombinderier, växtarrangemang och inredningsdetaljer för varje tillfälle, i olika prisklasser.

Vi erbjuder personliga och eleganta helhetslösningar för blommor till bröllop och begravningar, gör hembesök för konsultation om inredning, samt erbjuder kundorienterade kvällskurser för exempelvis möhippor, födelsedagskalas och damklubbar.

Att vi är ombud för för flera förmedlingstjänster gör det dessutom enkelt för dig att förmedla blommor för leverans i hela landet.

I vårt butikssortiment finns gott om unik och högklassig design för dig som söker det lilla extra. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!  

Nyheter


Tillbaka till översikten

2018-01-22

Stilfloristerna startar webbutik för begravningsbinderier

Sveriges största utbud av begravningsblommor på webben har samlats på www.binderier.se, där det är enkelt att köpa och beställa alla slags binderier till begravningar i Linköping med omnejd.

- Efter närmare två års planering och jobb med att bygga upp vår första webbutik är vi äntligen klara för lansering, säger Joakim Anrell, vd för Stilfloristerna, som ligger bakom satsningen på binderier.se.

Mer än 600 olika binderier och bilder har skapats av Stilfloristerna, för den nya webbutiken. Varje binderi kan sedan väljas i olika varianter.
- Valmöjligheterna är fler än på någon annan sajt för köp av begravningsbinderier, samtidigt som kunderna dessutom alltid har möjlighet att låta floristen designa det mest prisvärda alternativet för stunden, fortsätter Joakim Anrell. Och då får kunden minst 20 procent extra blommor i priset.

Tjänsten binderier.se ägs helt av Stilfloristerna i Linköping, och planeringen tog fart efter flera år av önskemål från nöjda kunder.
- Vi har fått så otroligt mycket fin respons på de begravningsbinderier som vi har fått förtroendet att skapa under åren. Samtidigt har begravningsbyråerna ofta undvikit att hänvisa till just oss för att få hjälp, eftersom begravningsbyråerna inte får ta del av kundernas pengar då. Vi vill ju att kunderna ska få fräscha blommor och genuint floristiskt hantverk för hela beloppet de betalar för begravningsblommor, inte att stora delar av pengarna ska gå till begravningsbyråerna.

På binderier.se finns binderier i alla prisklasser, och samtliga binderier skapas av Stilfloristernas prisbelönade florister, med fräscha blommor från några av Europas ledande blomsterodlare.

- Att vi har mycket nära samarbeten med flera odlare och grossister gör att vi dessutom har extra goda förutsättningar att få tag i blomsorter även utanför deras ordinarie säsong, samt att kvaliteten på blommorna alltid är den bästa möjliga för säsongen, säger Joakim Anrell.

- En begravning är en stund av sorg och eftertanke, där blommorna verkligen kan göra stor skillnad och bidra till ett riktigt fint minne av en saknad person. Och då är rätt blommor, bundna på rätt personligt sätt, med stor kvalitet och omsorg, helt avgörande.

I samband med lanseringen av binderier.se erbjuds alla kunder i webbutiken att använda rabattkoden "stilfullabinderier" för att få 10% prova-på-rabatt.Tillbaka till översikten