Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Ljus och ljusstakar

Elegant lackade stöpljus från danska Ester & Erik, finns i olika färger

Hos Stilfloristerna hittar du eleganta stöpljus, blockljus och doftljus som inte finns att köpa någon annanstans i Linköping. Till ljusen kan vi erbjuda ett antal stilrena ljusstakar i olika prisnivåer, med såväl klassisk formgivning som ny modern design. Hos oss hittar du något för varje tänkbart tillfälle.

Höga eleganta lackljus från danska Ester & Erik

Som enda återförsäljare i Linköping erbjuder vi stöpta lackade ljus från danska Ester & Erik. Att ljusen är extra höga (42 centimeter) gör inte bara att de har längre brinntid än de flesta andra ljus utan också bidrar till att förhöja den exklusiva känslan under till exempel en middag med levande ljus. Förutom vita och svarta lackljus har vi flera väl valda färger som passar våra stilrena blomarrangemang och inredningsdetaljer.

 

Stilrena organiska och harmoniska doftljus

För dig som vill ha mer stilrena och unika doftljus i miljövänligt vax i svensk tillverkning kan vi erbjuda  olika härliga och harmoniska dofter. Förutom att doftljusen har en stilren svart färg är de elegant förpackade i en svart ask, som förhöjer den exklusiva känslan när du exempelvis vill ge bort ett doftljus, kanske tillsammans med en blombukett.

Ljusen är helt giftfria, petroliumfria och sotfria! Dofterna är harmoniska och milda.

Blockljus och klotljus i olika storlekar och färger

Stilfloristernas har alltid ett visst sortiment av blockljus och klotljus från utvalda leverantörer. Det kan exempelvis handla om högblanka klotljus för den festliga bordsdukningen, eller mer traditionella blockljus som kan förhöja känslan vid exempelvis en begravning. De extra stora begravningsljusen, med en höjd av 40 cm, finns alltid i butiken i både vitt och svart, och passar också utmärkt som grund för Stilfloristernas unika ljusdekorationer med "svävande blommor". Utbudet av blockljus och klotljus varierar annars efter säsong.

Oljeljus och gravljus

Stilfloristerna erbjuder traditionella oljeljus och gravljus i olika storlekar, och med eller utan olika typer av hättor. Beroende på säsong kan utbudet av gravljus variera.

Timer-ljus och led-ljus

Batteridrivna ljus i 100% parafin ser oerhört äkta ut men har närmast obegränsad livslängd och utgör ingen brandrisk. Våra batteridrivna ljus från bland annat Endless Candles är dessutom timer-styrda för att automatiskt tändas och släckas samma tid varje dygn - ypperligt för såväl gravsmyckningen som trädgårdslyktan eller inomhusmiljön när det ska se bebott ut medan man är bortrest. Utbudet av olika sorters timer-ljus varierar under säsongen.

Ljusstakar, kandelabrar och värmeljushållare

Hos Stilfloristerna finns ett brett utbud av ljusstakar, för såväl stöpta ljus och blockljus, som värmeljus. Vi säljer exempelvis silverfärgade ljustakar och kandelabrar från den danska leverantören Henrik Steen, lämpliga att  kombinera med andra inredningsdetaljer. Vi har vita och svarta modernt designade kandelabrar från svenska Månforsen. Vi har eleganta stilrena värmeljushållare i rostfritt stål från tyska Kaheku, och vi har mer traditionellt designade svarta ljusstakar och kandelabrar från olika svenska leverantörer.

Från svenska Alma, svenska DBDK och tyska Speedtsberg säljer vi olika slags ljuslyktor och ljushållare. Och från belgiska Serax erbjuder vi mer modern och unik design på ljusstakar och värmeljushållare.

Vill du placera värmeljus eller blockljus på ett snyggt fat eller i ett coolt glas, så har vi en rad stilrena alternativ som passar.

Missa inte chansen att hitta det där lilla extra som förgyller ditt hem!