Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Växter och krukväxtarrangemang

Vårkänsla i stilrent

I Stilfloristernas butik finns det alltid olika typer av stilrena och tåliga krukväxter att välja bland, till exempel vita orkidéer, hoya (porslinsblommor), sansiverior (svärmors tunga), eller varför inte den exklusiva Vanda-orkidéen.

Vi har ett stort utbud av stilrena krukor som passar varje krukväxt i vårt sortiment. Vi erbjuder såväl växter som krukor i olika prisklasser, helt utifrån de önskemål du som kund har. I vår butik hittar du även moderna högklassiga planteringar, till exempel i skålar och på fat, som passar för bordsdekorationer, fönsterbänken, rumsbordet eller receptionsdisken på jobbet.

Orkidée på ett stilrent sätt i en cool klotformad kruka från Asa selection

En stor orkidé på ett stilrent sätt.

Du kan köpa enskilda krukväxter såväl som hela arrangemang med olika växter och dekorationsdetaljer. Det går också att komplettera med till exempel ett snyggt smycke från den moderna designen Oxxo, den fantastiska handgjorda Ölandschokladen eller varför inte välja ett ekologiskt doftljus från svenska Dofta som förhöjer helheten på ditt arrangemang.

Har du något specifikt önskemål om planteringar eller andra arrangemang som för stunden inte finns färdiga i butiken, tveka inte att be oss om hjälp att uppfylla dina önskemål. För oss är en god personlig service a och o, så vi beställer gärna hem växter utifrån dina specifika behov.

 Bildexempel från butiken: