Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Snittblommor, buketter och snittdekorationer

Tropiska blommor

Förutom "vanliga" blommor har vi alltid olika tropiska blommor i sortimentet - ett extremt prisvärt alternativ för den som vill ha en cool upplevelse med blommor som håller länge!

Hos stilfloristerna hittar du ett stort utbud av snittblommor (färska lösa blommor) och buketter i olika prisklasser - alltid med mycket hög kvalitet så att blommorna håller sig länge.

Låt dig inspireras av fler bilder: 

Vi är extra specialiserade på tropiska blommor och blommor i vitt och lime, men erbjuder även många andra annorlunda och läckra blommor i fräscha färger som gör att vi kan skapa den unika buketten som blir det naturliga samtalsämnet under till exempel en middag. Stilfloristerna är en av få butiker i landet som alltid har olika sorters tåliga tropiska blommor hemma!

I butiken erbjuder vi även alltid färdiga buketter och snittdekorationer som är väl genomarbetade och stilrena, till bra priser. När du besöker oss kan du därför alltid få inspiration eller hitta den eleganta buketten riktigt snabbt.

Kompakt bukett

Vi har alltid olika färdiga buketter i butiken men kan också skapa den personliga buketten medan du väntar!

För oss är hög personlig service och god kvalité en självklarhet. Därför hjälper gärna våra erfarna och prisbelönade florister dig att skapa en unik bukett eller ett arrangemang utifrån just dina personliga önskemål. Och god kvalité innebär att en bukett ska hålla sig fräsch i många dagar!

Har du önskemål om en specifik blomma som för närvarande inte finns i butikens ordinarie sortiment? Då hjälper vi dig gärna att beställa hem den åt dig. Vår ambition är att du som kund alltid ska känna dig nöjd med besöket. Välkommen in i butiken!

 

 

Designad bukett

Förutom traditionella buketter kan vi skapa den unika och personliga formen som förhöjer den eleganta känslan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Snittarrangemang på Stilfloristernas eleganta vis

Exempel på Stilfloristernas eleganta parallella snittdekorationer.

  

 

 

 

 

  

 

  

Tuff snittdekoration i rött och svart

Vi gör snittdekorationer i alla storlekar och former - här en mindre men tuff variant.